depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Videó | Promó / Promotion
Kihagyhatatlan

MTV Rockumentary - Magyar felirat

MTV Rockumentary - Magyar felirat

1993-ban Magyarország háromszorosan is „kiemelt szerepet” kapott. Azon a nyáron (1988 után) újra koncertre mehettünk itthon, Gödre kivonult az egész stáb, hogy leforgassák a Condemnationt, ráadásként készítettek egy dokumentumfilmet is az MTV Europe-nak. Ez utóbbit nagy érdeklődéssel vártuk, hiszen ehhez hasonló háttéranyagokkal addig nem nagyon kényeztettek el bennünket. Nézzük hát újra…

 
Töltsd le a Flash lejátszót, hogy megtekinthesd a tartalmat.
Ajánlott videók
Dave Gahan - Live - MAP Fund 2007 2009.03.11. TV2 Aktív 2001.04.23. Dream On Personal Jesus – Stars On Ice 2008 1985.04.29. Shake The Disease 1997.02.03. Barrel Of A Gun


2007.05.13. 10:25 | Faith | 22130 Olvasás | 12 Hozzászólás
 
 
12. Hozzászóló: jennyferdm | Időpont: 2013.02.05. 09:38

:-)  uuuh nagyoon király :) imádom DM FOREVER Davee olyan éédes ááh kész vagyok xxx

 
11. Hozzászóló: depechejanek80 | Időpont: 2011.09.17. 09:44
depechejanek80

Királyok vagytok hogy felraktátok magyar szöveggel ezt a videót,nagyon ász!!:)depeche mode 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
10. Hozzászóló: lézé | Időpont: 2009.08.11. 04:42
lézé

Jó volt újra nézni ezeket a képkockákat,ilyenkor sok minden eszébe jut az embernek a régi idők,ugye?Ha Alan marad ugyan milyen hangzásvilágú lett volna a mostani album.Na mindegy ezen már kár agyalni.még egyszer retro érzés!!És tényleg Enjoy The Silence! ;)

 
9. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.03.15. 16:12
Precious101

Itt forgatták ;)
rockumentary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 
8. Hozzászóló: newzoli | Időpont: 2008.01.24. 02:42
newzoli

Sziasztok.gyűjtöm ezerrel a Mode-ot de eddig nem sikerült megszereznem a Clean és a Waiting For The Night 1994-es koncertverziójit.“Somebody”-nak megvan….? :)

 
7. Hozzászóló: Sz. anna | Időpont: 2007.11.21. 11:59
Sz. anna

8(

 
6. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2007.05.30. 13:21
Zútika

Nem tudom megérte-e az a mammut turné.Szép gesztus volt,hogy elmentek olyan helyekre,ahol még nem jártak,meg az Exotic tour-nak jó a hangzása is nagyon,de a feszültségek ilyetén felszínre törése talán túl nagy ár volt már…

 
5. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2007.05.16. 12:10
Faith

Én inkább fáradságot érzek rajtuk, a megviselt album készítését követően, ill. koncert előtt/után. A felvételek egy részét a Budapesti koncert előtt a másik részét utána forgatták - ahogy a Condemnation-t is. (Ott szépen látni, melyiket mikor. :) Dave szeme alatt a karikák ill. azok hiánya jelzi ezt csodásan.)

Szóval nem hinném, hogy itt már érezték volna Alan kiválását. Pláne azért nem, mert ekkor készültek az utolsó előtti-előtti koncertre a turnén. (Ezt a SZTÁROCK-ban mondta Andy.) Csak utána derült ki, hogy indul a folytatás szeptemberben. Majd aztán az USA-ban. Szóval valahogy úgy alakult, hogy a tervezett turné helyett egy háromszor/négyszer akkora jött össze. Valószínűleg a turné folyamán egyre jobban kiéleződtek a nézeteltérések (ahogy azt több helyen is nyilatkozták), ami egészen Alan kiválásáig fajult.

 
4. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.05.16. 09:29
mata-hari

Noss!

...khm…

Ahogy az arcokat néztem, mindenkinek a tele volt az a bizonyos… Annyira átjött, főleg Mart-on, hogy itt valami olyan készült hónapokig és olyan hangulatban, ami valahol a kis művész világát megtörte…

Én valami olyat érzek ki az egész doksiból, hogy Mart tk. eleg tett Dave “kérésének” (ha nem így lesz, csomagolok is!).

Visszanézve nem csak ezt a EPK-t, hanem az akkori interjúkat ilyen-olyan zenei csatornán, zenei műsorokban a sofad megjelénésvel kapcsolatosan, Dave igen lelkesen - tök mindegy, hogy az “állományjavítóktól” vagy sem (bár még akkor nem is látszik olllllly nagyon rajta) - nyilatkozik, mintha gyereke született volna, míg Mart gyötörten (fizikai fáradtság stb, de) egyfajta “te drága kenyér, gyerekek, mi lesz ebből?” fejjel.

Az biztos, hogy szöveganyagban M. (ismét) kitett magáért, és valószínűsítem, hogy a “demói”, bare-verziói is fantasztikusak lehettek - bárcsak hallhatnám!- , de Alan munkája volt benne. Bár szerintem Alan már csak azért is eleget kívánt tenni Dave óhajának.Így valahogy Marttal szembe helyezkedve, vagyis inkább kinyilvánítva bizonyos zenei ízlésbeli, technikai megoldásbeli nem egyezőségüket.

Beletörődéssel summázta Mart, hogy tk. ha ez a lemez az egész dm egy része, nem bánja a “következményeket”, amit aztán visszakaptak dögivel, hogy “na a szintibanda mégiscsak gitározik és dobol, holott anno mit nyilatkoztak, hogy “soha és nem és kizárt dolog” stb…! /Sarkosan fogalmazva/

De tényleg kivi vok, hogyan szólnának ezek a dalok hullámpala-, cső-, kalapács-, üveg stb… hangon!

 
3. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.05.16. 08:31
mata-hari

Ezek után Alan kiszállt!

Én nem tiszteletet éreztem ki. Biztos volt ilyen is, mert ha nem lett volna egyfajta alaptisztelet személye és tehetsége, tudása iránt, akkor már jóval hamarabb kitúrták volna, lépett volna az együttesből. Egyszóval távozott volna.

Folyt. köv.!

 
2. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2007.05.16. 07:43
Faith

Ezt jól kiemelted, azt vártam, hogy a végére oda szúrod, hogy ezek után pedig Alan kiszállt. :( Az interjúban nem igazán beszélnek a SOFAD sötét oldaláról. Viszont jó hallani, mennyire tisztelté itt még Alant!

 
1. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.05.16. 05:53
mata-hari

Martin:

“...Alan remekül érti a stúdiómunkát, szerintem még élvezi is.
Én ugyanezt egy kicsit rabszolgamunkának érzem…
A dalszerzés az erőssségem, és örülök, ha valaki leveszi rólam az ehhez közvetlenül nem kapcsolódó feladatokat, nekem pedig jut másra időm…:-)”

Dave:

“...Alanre sandítok, ő ideg pillantásokkal bombáz, azt kérdve, ma vajon képes leszek-e elénekelni a dalt…?”

Dave, rendesen kiprovokáltad a hangulatot! :)

“... én vagyok a show arca…”

Martin: “Minden, a miénkhez hasonló, szoros emberi kapcsoaltnak megvannak a maga érzelmi hullámhegyei és -völgyei. Mindezekkel együtt elég, jól megvagyunk egymással, mondom ezt az elmúlt 13 év tapasztalatai alapján.”

Andy: ” Fortuna a tenyerén hordoz bennünket. Remek évek vannak mögöttünk. Szinte mindent elértünk és megtehettünk. Mindez jó érzéssel tölt el.”

Alan:
“A zenénk párhuzamosan változott a jellmünkkel, lemérhető rajta mennyivel vagyunk másabbak, mint 13 éve.”

Dave:

“Felfedeztük, milyen is a rocksztárok élete. De ez igazán jó buli, remek munka…”

Martin:

“A kész lemez hangzása minden eddiginél érdekesebb lett, ami nem igazán rajtam múlott. A “szakmát” tk. sohasem tanultam, ösztönösen dolgozom és írok. Alan mindannyiunknál képzettebb.”

“Érdekesnek találom, hogy most másképpen játszunk. tudod, mindig is szívből gyűlöltem a rockmacsó-stílust. Ha mi is ugyanúgy játszanánk, mint bárki más, azzal mindent tönkretennénk.”

Dave:

“A dalok valóban rockosabban szólnak. Ez nekem és Alannek köszönhető. Így szeretem őket. Alan hajlott a gyorsabb és keményebb hangszerelésre, én meg azt mondtam, hogy ha nem így lesz, akkor már csomagolok is…”


Azért kivi vok, hogyan szólna a SOFAD, ha Martin ‘győz’.

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
TOP Hírek
Hirdetés


www.depechemode.com
www.depechemode.sk
www.depeche.hu
slowblow.uw.hu
101klub.hu
www.dm-party.hu

FREESTATE.hu ©