depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

Dave Thomas: Depeche Mode

Dave Thomas: Depeche Mode

A Depeche Mode iránt érdeklődők igazán bőven válogathatnak a kedvenceikről szóló írásos anyagokban. Legutóbb Jonathan Miller 2006-os Stripped című „interjúkötetét” forgathattuk, ám mindenképpen meg kell említenem azt a művet, mely még 1986-ban látott napvilágot… Dave Thomas vette magának a bátorságot, és könyvet írt egy alig öt éve „tündöklő” együttesről, bepillantást engedve a kulisszák mögé, melynek ismerete nélkül egyet len sikeres karrier sem értelmezhető „tökéletesen”.
Az internetes keresők szerint 48 oldalas könyv külföldön több kiadást is megért, legjobb tudomásom szerint hivatalos magyar fordítása azonban nem született. A „régi motoros” DM-rajongók számára már az első mondatok is ismerősek lehetnek: igen, a szöveget annak idején a The Hungarian Depeche Mode Fan Club által megjelentetett fanzine (rajongói újság) részletekben közölte.
Emlékezzünk együtt a DM 1981 és 1985 közötti „hőskorára”…!

Dave Thomas - Depeche Mode

A teljes cikk az alábbi helyen érhető el:
Dave Thomas: Depeche Mode – slowblow.uw.hu
2008.09.16. 09:07 | Kucced | 12915 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Dave Thomas: Depeche Mode

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
FREESTATE.hu ©