depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Templomban szól a depeCHe MODE

Templomban szól a depeCHe MODE

Cambridge, Anglia. Szokatlan lépésre szánta el magát Edvárd király templomában, a brit Cambridge-ben az ott szolgáló pap. Úgy döntött változást vezet be a mise alatt elhangzó zenék repertoárjában. A jól ismert, klasszikus egyházi dalokat nemrég olyan melódiák váltották fel, melyeket a depeCHe MODE, Joy Division vagy a The Sisters of Mercy inspirált.

Marcus Ramshaw nagy rajongója a gótikus zenei irányzatnak. Saját maga komponálta meg az ismert szerzemények alapján az egyházi dalokat a már említett gótikus stílusban. Arról, hogy miképp fogadta az újítást az egyház, még nem érkezett hír.

Forrás: www.depechemode.sk | © TASR




Ajánlott videók
1993.09.13. Condemnation 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 1987.08.24. Never Let Me Down Again Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2 Dave Gahan - Favorit interjú 1989.08.29. Personal Jesus

2006.06.07. 16:32 | Faith | 5356 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©