depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Enjoy The Silence - Star Industry

Enjoy The Silence - Star Industry

A belga Star Industry goth-rock csapat depeCHe MODE klasszikusának feldolgozása az Enjoy The Silence képében egyre nagyobb sikereket ér el. Az Amazon listáin felkerült a legtöbbet letöltött dM feldolgozások közé.

A dal az együttes utolsó albumán (Last Crusades) bónuszként szerepelt. Az album május 11-én került a boltokba, producerként a méltán elismert Luc Van Acker (Anna Domino, Revolting Cocks) működött közre. Ezzel a 3. albummal sikerült a csapatnak 2007-ben újra visszakerülni a pezsgésbe, így egy sor európai koncertre is sor került. Már most hivatalos a megjelenésük a jövő évi Wave Gothic Treffen Lipcsében.
 
Forrás: Side-Line
 
Amazon.com - Star Industry - Enjoy The Silence
 
YouTube: Star Industry - Enjoy The Silence - Live
 
Amazon.com - TOP dM feldolgozások




Star Industry




Ajánlott videók
EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE! Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században Samsung - Kingdom reklám EMA 2006 – Promó videó 1994.01.10. In Your Room

2007.11.23. 05:33 | Faith | 5360 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©