depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

Legyen saját depeCHe MODE koncertfelvételed!

Legyen saját depeCHe MODE koncertfelvételed!

A depeCHe MODE rajongók bizonyára még jobban fogják várni a nyári koncerteket a következő hír olvasatán! Az együttes 2005/6-os világ körüli turnéjának - Touring The Angel - nyári szakaszán 50 előadást rögzítenek a Live Here Now-val közösen. A szóban forgó vállalkozás már sikerrel dolgozott együtt olyan MUTE művészekkel, mint az Erasure, Moby, vagy éppen a Goldfrapp. Most pedig, a depeCHe MODE hívei örülhetnek a kiváló minőségű koncertfelvételeknek, melyekre április 20-ától vesznek fel előrendelést.

Az első show, mely felvételre kerül, az április 27-i koncert lesz, a Shoreline Amphitheater-ben, Kaliforniában. Az amerikai turné után a depeCHe MODE ismét visszatér Európába, ahol számos fesztiválfellépést, és stadion-koncertet abszolválnak a nyáron.

Mindegyik koncert csúcs-minőségben lesz rögzítve, és 2-lemezes változatban kerül kiadásra, deluxe borítóba csomagolva, melyhez Anton Corbijn szállít exkluzív fotókat. A rajongók már az előadást követően megvásárolhatják a CD-ket, és hazavihetik magukkal a felejthetetlen depeCHe MODE koncert-élményt!

A gyakran silány minőségű bootlegek helyett most végre úgy fognak szólni a koncertfelvételek, ahogy az egy 25 éves múltra visszatekintő pop/rock legendához méltó!

Az újra-maszterelt depeCHe MODE albumok mellett minden bizonnyal ezek a kiadványok dobogtatják majd meg a legjobban az együttes híveinek a szívét!



 
A depeCHe MODE hivatalos honlapja: depechemode.com
 
A Live Here Now honlapja: liveherenow.co.uk
 
Rendelés: depechemodelive.com
 
Kapcsolódó hír: depeCHe MODE Recording the Angel - Előrendelés
 
 
 
 

© Janurik János (EMI) - John The Revelator

 

Fotó © Lékó Tamás

 




2006.04.13. 09:20 | Janurik János | 40716 Olvasás | 17 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
FREESTATE.hu ©