depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés
Alan Wilder & Recoil - 2007 ÚJ ALBUM

Az ős depeCHe MODE-tag, Alan Wilder hosszú szünet után bejelentette, hogy jól halad új albumának elkészítésével. Alan elmondta, hogy 2005 októbere óta dolgozik az új Recoil-anyagon. Az első fél évet stúdiója újraélesztésével és a legújabb technológiák telepítésével töltötte. Azt sem titkolja, hogy újra meg kellett ismerkednie a berendezések működésével is, ami ilyen hosszú kihagyás után talán nem is csoda.

2006 januárjában kezdett el foglalkozni a zenei alapok kidolgozásával, ötletek és hangulatok gyűjtögetésével, valamint a szükséges előprogramozással. Áprilisban nagyjából 6-8 dal alapjaival készült el. Ezután kezdett megfelelő énekeseket keresni a dalokhoz. Így ismerkedett meg egy nagyon érdekes blues énekessel Austinból (Texas). Májusban feleségével Hepzibah Sessa-val, aki egyben az asszisztense is, kirándultak egyet Texasba, ahol egyheti stúdiómunka következett az említett énekessel. Visszatértükkel a vokálok kidolgozása következett, és szeptember tájékán már a korai keverés fázisába ért a munka. Az album hangulatát egy új női hanggal is szeretné kiegyensúlyozni. A keverési időszak remélhetőleg karácsony tájékán ér majd véget, így az album megjelenése 2007 késő tavasza ill. kora nyara környékére várható, de címe még nincs.

„Illusztráció”

Mindeközben mint külsős producer működött közre a depeCHe MODE újrakiadott gyűjtői album-átdolgozásaival, legfőképp az 5.1-es keveréssel. Nem dolgozott kifejezetten magán a hanganyagon, csupán mint tanácsadó irányította a munkálatokat. Szintén részt vett az anyagokhoz készült dokumentumfilm forgatásokon.

A Recoil honlapja is megújul, ez szintén valamikor az album megjelenésével egy időben várható. A cél, hogy még több információ kerüljön majd föl az oldalakra.

Szóval Alan és albuma körül jól mennek a dolgok, reméli, hogy hamarosan mi is élvezhetjük majd munkája gyümölcsét.

Ezeket az információkat Alan az újonnan elindult MuteChannel segítségével juttatta el a rajongókhoz. Ezt a hírcsatornát a világ leghíresebb videómegosztó portálján hozta létre a MUTE Records, s további zamatos híreket várhatunk innen.

Forrás: MuteChannel

Recoil: recoil.co.uk

Lentebb pedig megtekinthetitek az említett videó anyagot.




   
   

   

2006.10.21. 03:34 | Faith | 25166 Olvasás | 13 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©