depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Témák
Hirdetés
Vakációnyitó Depeche Mode-party sztárvendéggel!

Kérem szépen, itt a nyár! Ha csak ízelítőül is, de a hosszú hétvégére igazi forró napsütést kaptunk, és a strandok is úgy döntöttek, hogy megnyitják kapuikat. Hogy még jobban felizzítsuk a kánikulai hangulatot, egy fantasztikus vakációkezdő Depeche Mode party-ra hívunk meg Titeket - a Black Head Agency-vel karöltve!

Június 2-án a budapesti BARBA NEGRA MUSIC CLUB-ban egy hamisítatlan Depeche Mode klubesttel (“Pleasure Little Treasure Party”) várjuk az érdeklődőket, ahol még mindig remegnek a színpad deszkái a most lezajlott indusztriál-fesztiválnak köszönhetően, melyet szintén a Black Head Agency szervezett. Közületek is bizonyára jópáran ott tomboltak az első sorokban…

Steve Black és csapata nem sok időt hagyott magának a pihenésre, hiszen egy jóféle nyárelő Depeche Mode party-ra készülnek a Freestate támogatásával, melynek sztárvendége nem más, mint a NITZER EBB és a FIXMER/MCCARTHY karizmatikus frontembere, DOUGLAS MCCARTHY!

Douglas először, és kizárólag nálunk mutatja be debütáló szóló-albumát, melyen a szinti-poptól az experimentális hangzáson át, a dancefloor-ig számos zenei stílus keveredik. A LIFE IS SUCKING THE LIFE OUT OF ME címet viselő lemez egy mozgalmas időszak leképződése McCarthy életéből. Douglas az album készítése mellett 150 koncertet adott a Nitzer Ebb-bel, törődött súlyos beteg (időközben elhunyt) édesapjával, és körbevonatozta Indiát. Ezekből az élményekből állt össze a május 7-én megjelenő LP, melyet egy misztikus hangulatú - seprűdobra, vonósokra, pedal steel gitárra, valamint minimál-effektekre épülő - kislemez harangozott be, ez a “Hey”.

Az album most első ízben digitális formátumban kerül a hallgatókhoz, az elektronikus zenék terjesztésében vezető szerepet játszó Beatporton keresztül.

A további meglepetésekkel jócskán megtűzdelt buliban hamisítatlan Depeche Mode klub-hangulattal, hangulatfokozó DJ-kkel és Black Head-es hang-, színpad- és fénytechnikával várunk Titeket!

A jegyek elővételi ára 1900 HUF (melyből 400 HUF lefogyasztható).

Figyelem! Elővételre csak 750 db belépő kerül kinyomtatásra!

A helyszínen 2600 HUF-ért lesznek megválthatók a jegyek.

A Freestate és a Black Head Agency 10 db belépőt sorsol ki a FREESTATE.HU-n olvasható játék résztvevői között! Figyeljétek a híreket!

Nincs tehát uborkaszezon - nem maradtok pörgős Depeche Mode-buli nélkül idén nyáron sem!

További infok hamarosan!
 
 
“Everybody’s looking for a reason to live
If you’re looking for a reason
I’ve a reason to give
Pleasure, little treasure”

 




   
   

   

2012.05.02. 00:53 | Janurik János | 22407 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©