depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

XL Video - TPi Díj

XL Video - TPi Díj

Immáron a negyedik TPi (Total Production International Award) díját nyerte az Év „Legjobb Videó Szolgáltatását nyújtó Cég”, az XL Video. A 2007-es TPi Díjkiosztó - ahol az iparág leginnovatívabb, legigényesebb technikai, kreatív és produkciós sikereit jutalmazzák - sztárokkal telített ünnepségén került megrendezésre február 5-én nyugat Londonban.

A díj az XL Video egy hihetetlen nemzetközileg sikeres évének eredménye. A díjat az XL Video UK csapattagjai vették át. Ezt az áhított díjat 2002-ben, 2003-ban, és 2005-ben is az XL Video nyerte.

Chris Mounsor, a csapat egyik tagja így nyilatkozott: „A 2007-es díj megnyerése hatalmas élmény számunkra, kifejezetten azért, mert rajongói szavazatok döntöttek, ami a díj hitelességét erősíti.”

Ami a videót illeti, az XL jópár művészileg kimagasló teljesítményt nyújtó, merész művésszel dolgozott együtt a 2006-os évben. Mint például Robbie Williams – „Close Encounters”, a depeCHe MODE – „Touring The Angel”, George Michael – „Live 25”, és Kylie Minogue – „Showgirl Homecoming” turnék alkalmával.

„A LED technológiák ötletes felhasználása mindenképpen mérföldkőnek számított 2006-ban” állítja Mounsor, hozzátéve: „Szeretném megragadni az alkalmat és mindezt megköszönni mindenkinek a csapatban és azoknak is odaát, akik a ‘tűzvonalon’, turnékon, eseményeken és fesztiválokon minket képviselnek. Ez egy csapatmunka és mindannyiunk közös energiája és szakértelme segített hozzá a díj elnyeréséhez.”

A szintén említésre méltó, Blue Leach - aki rendszeresen együtt dolgozik az XL Video-val - megnyerte az „Év Videó Rendezője” díját. Tavalyi munkái közül kiemelkedik a fenomenális depeCHe MODE - „Touring The Angel” turnéról készült videó, és a Snow Patrol, ahol szintén az XL UK biztosította a videó felszerelést és a személyzetet is.

Forrás: ETNOW.com




Ajánlott videók
1984.03.12. People Are People 1985.04. UK Interview 1993.02.15. One Caress 1989.08.29. Personal Jesus 1989.02.13. Everything Counts [Live] 1985.09.16. It’s Called A Heart

2007.02.23. 16:16 | Sylvie | 10902 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: XL Video - TPi Díj

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©