depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

2 új Online Videó

2 új Online Videó

Azok kedvéért, akik nem tudtak eljönni a FREESTATE bulira, elérhetővé tettünk két videót, amit akkor DVD minőségben lehetett megtekinteni.

Az egyik az Enjoy The Silence talán valaha játszott legjobb változata, az 1993-as devotional turnéról, mindez megspékelve pofás magyar felirattal. ;)

A másik pedig az Ultra EPK szintén magyar feliratos változata. Ez a rövidfilm vetekszik Anton Corbijn videóinak erejével, több része abszolút magával ragadó. Mindenképp kötelező darab!!! Nem árulunk el nagy titkot, hogy több a FREESTATE bulira készített videó inspirálója volt ez a remekmű.

Mindez megtekinthető az online videók oldalán: Online Videók

Megjegyzés: a videók felett megjelenő felirat/link segítségével az ahhoz kapcsolódó tartalom olvasható.




Ajánlott videók
1987.04.13. Strangelove Lilian - Projekció 1984.03.12. People Are People 1986.02.10. But Not Tonight Tour Of The Universe - Promó videó Dave Gahan - Miracles [Live at Spinner]

2007.04.15. 17:18 | Faith | 15434 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: 2 új Online Videó

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©