depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

2006.03.19. dM Party a Cotton Clubban

2006.03.19. dM Party a Cotton Clubban

A magyar szervezőknek és a Cotton Club jó hírének köszönhetően 2006. március 19-én, vasárnap Clubunk vendégül láthatta a depeCHe MODE zenekar két tagját: Andy Fletchert és Martin L. Gore-t valamint a teljes stábot. Az est programja teljes titoktartás mellett az előzetesen megbeszélt forgatókönyv alapján zajlott.

A vendégeket a Cotton Club Jazz Band muzsikája fogadta a Club Orfeum termében, ahol az együttes az első kellemes óráját töltötte. Ezt követően egy kellemes, exkluzív, négyfogásos vacsora kíséretében alapozták meg egész estére szóló hangulatukat. Kubai szivarok füstjébe burkolózva pár felejthetetlen percet töltöttek el a zenekar tagjai elegáns Szivartermünkben. A füstös ízek mámorából ocsúdva felelevenítettük vendégeinknek a ‘20-as, ‘30-as évek Amerikáját egy fergeteges Revü műsor keretein belül. A műsor, amit Önök is megtekinthetnek minden hét péntek és szombat este, ámulatba ejtette a csapat tagjait. A legnagyobb sikert, a műsor szünetében fellépő magyar fakír király aratta, aki közel fél órán keresztül felejthetetlen élményt nyújtott szenzációs számba menő tűznyelő produkciójával.

Mindezek után kezdődött a felhőtlen bulizás. A Cotton Club Jazz Band helyét átvette a hangszereknél a depeCHe MODE saját stábja, és ettől fogva a jókedvről Martin L. Gore gondoskodott. Az ittlévőknek egy ritka élményben lehetett részük, hisz a zenekar tagjai csak azért énekeltek és zenéltek, hogy ez az este nekik és nekünk is felejthetetlen legyen.

Forrás: © cottonclub.hu

Képgaléria: Cotton Club - Budapest




Ajánlott videók
Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] 1987.12.28. Behind The Wheel Rammstein - Stripped 1997 Ultra EPK - magyar felirat Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó 1982.02.01. See You

2006.05.11. 09:38 | Faith | 5379 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©