depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

BLIKK: Tivornyázó depeCHe

BLIKK: Tivornyázó depeCHe

Budapest - Szombaton hazánkba érkezett a depeCHe MODE. A legendás brit zenekar városnézéssel hangolt ma esti koncertjére, ami a Papp László Budapest Sportarénában lesz. Belekóstoltak a pesti éjszakába is, Andy Fletcher gitáros és Martin L. Gore billentyűs Erdőhegyi Brigivel bulizott. [FREESTATE: itt jegyeznénk meg, hogy Andy nem gitáros és Martin nem CSAK billentyűs a zenekarban, gratula a lapnak!]

Egy belvárosi étteremben vacsorázott vasárnap este a depeCHe MODE két tagja, valamint a zenekar teljes stábja. A frontember, Dave Gahan ugyan fáradtságra hivatkozva nem tartott velük, ám a többiek nélküle is remekül szórakoztak.

Nem kevésbé érezte jól magát Erdőhegyi Brigi énekesnő sem, aki fellépett azon a szórakozóhelyen, ahol a banda tagjai a vacsorájukat költötték.

Brigi elárulta, ugyan előre tudta, hogy a depeCHe MODE-nak énekel majd, ám arra álmában sem mert gondolni, hogy a világ egyik legnépszerűbb bandájának tagjai állva ünneplik majd a műsorát.

- Dzsesszdalokkal léptem fel, egyórás koncertet adtam - mesélte Brigi, aki Sophia Lorent is elbűvölte már remek hangjával.

- Bevallom, volt bennem egy kis izgalom, mert bár nem vagyok a rajongójuk, ismerem és szeretem a zenéjüket. A legjobban azon lepődtem meg, hogy az egyik dalomnál az első sorban tomboló Martin Gore is énekelni kezdett velem együtt!

Hihetetlenül közvetlenek és kedvesek voltak, a fellépésem után állva tapsoltak, és megkerestek az öltözőben, gratuláltak! Sőt nyomatékosan megkértek, menjek el a koncertjükre. De mondtam nekik, hogy sajnos fellépésem van, így nem tudok elmenni az Arénába.

A buli csak Brigi műsora után indult be igazán. Úgy tudjuk, a depeCHe MODE tagjai hajnalig mulattak, később pedig maga Martin Gore is dalra fakadt, és egy Elvis Presley-slágerrel kápráztatta el a nagyérdeműt, amely jelen esetben a stábtagokból állt.

Klátyik Heni

 
Forrás: BLIKK.hu




Ajánlott videók
Wrong - Berlin Echo 2009 Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] 1983.01.31. Get The Balance Right Az első dalok: Wrong és Peace Enjoy The Silence - Hands And Feet Video Mix by 101 Klub 1989.08.29. Personal Jesus

2006.03.21. 02:05 | Faith | 15568 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: BLIKK: Tivornyázó depeCHe

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©