depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A rövidebbet húzták a kansasi koncertlátogatóknak

A rövidebbet húzták a kansasi koncertlátogatóknak

A szerda esti Kansas City Starlight Theatre-beli Depeche Mode koncertre benevező 5500 rajongó nem azt kapta, amire számított. A koncertet félbe kellett szakítani nem sokkal azután, hogy a zenekar turnémenedzsere bejelentette: 'Az énekes Dave Gahan nem tudja tovább folytatni az koncertet.'

2006. május 11.
TIMOTHY FINN

A szerda esti Starlight Theatre-beli Depeche Mode koncertre benevező 5500 rajongó nem azt kapta, amire számított. A koncertet félbe kellett szakítani nem sokkal azután, hogy a zenekar turnémenedzsere bejelentette, hogy az énekes Dave Gahan nem tudja tovább folytatni az koncertet:
“Képtelenek vagyunk folytatni, mert időközben elveszítettük az emberünk.”

Gahan énekelte az első 6 dalt, a Stripped-del bezárólag. Miután a csapat elügyetlenkedte a dalt az elején, újrakezdték. Ekkor kezdődtek a dolgok furcsává válni. Gahan ekkor már harmadszor keverte össze a dal szövegének sorait, majd nyújtotta a közönségnek a mikrofont, hogy ők folytassák az éneklést. Néhány elől álló rajongó szerint kimerültnek tűnt, mások úgy érezték, hangszálai nem volt csúcsformában.

“Amikor a csapat elszúrta az előadást, eléggé zaklatottnak tűnt.” - nyilatkozta Diane Plymale, a helyi Overland élménypark dolgozója.
“Elég felkavartnak láttam őt a Stripped előadása közben.” - mondta Mike Winkler - “A hangja teljesen rendben volt, de ez nem az a magávalragadó bariton volt, amiről oly ismert.”

A Stripped után Martin Gore lépett elő, a zenekar dalszövegírója, aki a Home-ot adta elő, majd valaki “technikai nehézségek” miatt kért a közönségtől elnézést és következett az It Doesn’t Matter Two. Ezek után kövtkezett (volna) a második Dave-blokk az In Your Room-mal, de ekkor is le kellett állniuk.

A színpadon támadt zűrzavart és a zenekar menedzserének bejelentését követően, megkérdezték az egybegyűlteket, hogy Martin folytassa-e a showt. A legtöbben a folytatásért éljeneztek. Gore közölte, hogy Dave Gahan “sürgős kórházi kezelésre” szorult, majd elénekelt még 3 számot. Ezután jelentették be, hogy a koncert ezzel tulajdonképpen véget is ért, alig 50 perccel az elkezdése után.

A rajongók (akik közül volt, aki St. Louisból és Omahából (Nebraska állam) autóztak a koncert helyszínére) reménykednek abban, hogy a félbemaradt koncertet pótolni fogja az egyébként ritkán túrnézó zenekar. A szerdai koncertre $75 (azaz kb. 15.500 Ft) volt egy jegy, plusz az esetlegesen felmerülő költségek.

“Nagy rajongójuk vagyok” mondja Plymale, akinek a tizedik sorba szólt a jegye. “Nem a pénzről van szó, látni akarom őket újra. Az INXS is képes volt pótolni a koncertjét, ők miért nem?”

Winkler szerint, Martin Gore menthetett volna a helyzeten, ha nem csak hat dalt játszik el. “Vígaszul szolgált a történtekre, hogy Martin ráadást adott a koncertblokkjában,” - mondta - “de bárcsak több dalt vállalt volna.”

Forrás: The Kansas City Star




Ajánlott videók
2009.02.23. Wrong Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner] Sounds Of The Universe - Reklám Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 2006.06.05. John The Revelator 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael)

2006.05.12. 07:16 | markbell | 5351 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©