depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Das Shadow

Das Shadow

Biztos többeteknek nem ismeretlen ez a név. Dave Gahan legutóbbi albumáról kiemelt dalok remixei fűződnek ugyanis hozzá. Már akkor találgatások láttak napvilágot a Das Shadow elnevezéssel kapcsolatban. A projekt mögött nem mások állnak, mint a depeCHe MODE és Dave Gahan alkotótársai Christian Eigner és Andrew Phillpott személyében.

 
 

Das Shadow

Az említett remixeken kívül a Yazoo egy nemrégiben kiadott korongján is dolgoztak. A Reconnected névre keresztelt kiadványon az Ode To Boy nótát dolgozták fel, ill. a Veto You Say Yes, I Say Yes dalát is. A duó legfrissebb szerzeménye az igencsak kapós Navigate The Menus című kompozíció,melyet MySpace oldalukon meg is tudtok hallgatni. Kíváncsian várjuk az újabb dalokat!

Szintén fontos megjegyezni, hogy a csapat mögött a menedzseri poszton nem más áll, mint Martin, Andy és Dave gyerekkori barátja és munkatársa, Daryl Bamonte. Érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a projektet!
 
2008.12.02.

Das Shadow - Navigate The Menus

 
 
Das Shadow: MySpace
 
 
Forrás: Side-Line




Ajánlott videók
2010.01.11. RTL Klub - Fókusz Dave Gahan - Interview at Spinner.com 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) Precious - Magyar felirat 1982.02.01. See You Dave Gahan - Párizsi interjú

2008.12.01. 09:13 | Faith | 5367 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©