depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin Gore @ Arte TV

Martin Gore @ Arte TV

Az Arte TV (az ASTRA műholdon keresztül fogható adás) napi műsorában a Tracks-ban egy villámbeszélgetést láthattunk Matin Gore-al ezen a héten. Az adás március 16-án került vetítésre öt perccel éjfél után, az ismétlése március 21-én 1 óra 35 perckor lesz. A martin által elmondottakat itt is közöljük:

 
Martin Gore: „Igazán szerencsénk volt, hogy 1986-ban együttműködést kezdttünk Anton Corbijnnal. Ezáltal az arculatunk konkrét irányt vett. Ez érintette mind a kiadványaink borítóit és természetesen a videó klipjeinket is. Tulajdonképpen az arculatunk egy drasztikus változáson ment keresztül egy éjszaka lefolyása alatt.”

 
Martin Gore: „A demó felvételeim, ugyanúgy mint ahogy Dave felvételei is a stúdióba kerülésünk után totális változáson estek át. Egyszerűen, a demók néha amolyan kis „depeses” módosításon élnek át. Ebben az esetben nagyon fontos volt Ben Hillier a producerünk jelenléte, aki úgy formálta hangzásunkat, hogy az album egy egységként működjön. Ezért nem meglepetés, hogy Dave dalai az albumon ilyen remekül „működnek”.”

 
Forrás: arte-tv.com




Ajánlott videók
1990.05.07. Policy Of Truth Sounds Of The Universe - Reklám 1990. Clean Nyers Mindenkinek – Personal Jesus In Your Room - Magyar felirat 2006.10.30. Martyr

2006.03.17. 16:46 | Faith | 11185 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©