depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Index.hu - Velvet - Erdőhegyi Brigitta a dM-nek énekelt

Index.hu - Velvet - Erdőhegyi Brigitta a dM-nek énekelt

Mialatt Dave Gahan igyekezett kipihenni magát a keddi budapesti koncertre, addig a depeCHe MODE többi tagja Erdőhegyi Brigittát hallgatta vasárnap este a Cotton Clubban. Az énekesnő szerint ez a közönség, hasonlóan Sophia Loren fiának násznépéhez nagyon lelkes volt, és ez őt meghatja.

„Próbáltam kidobni az agyamból, és nem arra koncentrálni, hogy a depeCHe MODE tagjai ülnek a nézők soraiban, de természetesen nem tudtam ettől elvonatkoztatni” – kezdte beszámolóját az első hallásra fiktív pr-eseménynek tűnő vasárnap esti fellépéséről Erdőhegyi Brigitta.

Az énekesnő a Cotton Club Orpheumának állandó fellépője, és lapunknak arról beszélt, csapatával együtt az este folyamán értesült arról, hogy a depeCHe MODE tagjai éppen az étteremben vacsoráznak, azután a koncertszervezőjük tanácsára levonulnak majd az alagsorba meghallgatni a Cotton Club Jazz Band koncertjét.

Az eseményen részt vevő egyik vendég szerint a depeCHe MODE érkezésére a csapat jó néhány biztonsági őre összegyűlt az étterem előtt, hogy a telefonjukkal fényképező járókelőket, és a bulvárújságírókat keresetlen stílusukkal távol tartsák az együttestől. i Erdőhegyi Brigitta elmondta: a hétvégi fellépése zártkörű volt, csak a zenekar tagjai, és szűkebb stábjuk jelent meg.

„Látszott rajtuk, hogy nagyon közeli kapcsolatban állnak egymással. Nem láttam viszont a frontembert, Dave Gahant, bár nem csodálkoztam azon, hogy nem szívesen megy ki bulizni a városba, ha végre van egy szabad estéje két koncert közt. Egy frontembernek lényegesen jobban kell ügyelnie arra, hogy eleget pihenjen, és fel tudjon töltődni” – elemezte az énekesnő Gahan motivációit. A depeCHe MODE tavaly októberben megjelent lemezével turnézik, kedd este a Papp László Sportarénában lépnek fel.

A Cotton Club-beli eseményről nem készültek hivatalos fotók, de a csapat budapesti koncertjét szervező Multimedia Concerts munkatársa, valamint az étterem üzletvezetője érdeklődésünkre megerősítette, hogy a zenészek valóban ott jártak.

„Martin Gore különösen aktív volt. A Frank Sinatra dalokat énekelte velem együtt, majd a koncert végén feljött a színpadra, és a zenészeink kíséretében előadott egy Elvis dalt” – folytatta a beszámolót Erdőhegyi Brigitta. „Úgy láttam, nem ittak sokat, inkább a koncert után kezdték el rendelni az italokat. Ismerem, amikor egy vendég azért lelkesedik, mert már kicsit ivott, és nem igazán tud figyelni. Ők ellenben felszabadultak voltak, de végig figyeltek” – mondta az énekesnő, akit meghatott a zenekar lelkesedése

„Van olyan közönség, amelyik, még ha lelkes is, nem tudja, vagy nem szeretné kimutatni. Ők ellenben nagyon kedvesek voltak. A koncert után az öltözőben még három percig hallottam, hogy tapsolnak. Aztán hallottam, hogy szólítgatnak, hogy ’singer, singer’. Utánam jöttek az öltözőbe, hogy készítsünk közös fotókat. Rengetegszer gratuláltak a produkciómhoz, hihetetlen volt” – mondta az énekesnő, akit ez után Martin Gore meghívott az együttes magánpartijára, és a híres emberek protokollja szerint minden komolyabb érdeklődés híján felajánlotta, hogy a későbbiekben találkozzanak.

„Arról nem volt szó, hogy a későbbiekben dolgozzunk együtt, vagy hasonlók, de meghívtak a budapesti koncertjükre. A magánbulit ki kellett hagynom, mert fáradt voltam.”

Erdőhegyi Brigitta nevét a szélesebb közönség Sophia Loren fiának esküvője kapcsán hallhatta először, ahol az énekesnő szórakoztatta a násznépet, szintén a Cotton Clubban. „Hasonlóan éreztem magam az esküvőn is, a vendégek ugyanolyan lelkesek voltak, mint a depeCHe MODE tagjai. Ritka az ilyen közönség” – tette hozzá a jazzénekesnő, akinek egy hónapja poplemeze jelent meg Kis Meglepetés címmel.

„A fellépéseimen nem szeretem keverni a két stílust. A jazz-dalokat általában külföldieknek éneklem, a lemezemet viszont a magyar közönség körében szeretném népszerűvé tenni” – mondta Erdőhegyi Brigitta.

 
DNS, 2006.03.21 11:30
Forrás: © Index.hu - Velvet




Ajánlott videók
Walking in My Shoes - STAR WARS verzió 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom 1997.10.20. Useless 1990. Halo In Your Room - Magyar felirat

2006.03.22. 09:52 | Faith | 12336 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©