depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Koncert - 2001.10.13 : Barcelona, Spanyolország
Turnék
Dátum Város Helyszín
Szo, 2001.10.13. Barcelona, Spanyolország Palau Saint Jordi
Setlist: 01 Easy Tiger / Dream On [Guitar Intro]
02 The Dead Of Night
03 The Sweetest Condition
04 Halo
05 Walking In My Shoes
06 Dream On
07 When The Body Speaks
08 Waiting For The Night
09 It Doesn't Matter Two
10 Breathe
11 Freelove
12 Enjoy The Silence
13 I Feel You
14 In Your Room
15 It's No Good
16 Personal Jesus

17 Home
18 Clean
19 Black Celebration
20 Never Let Me Down Again
 
Előzenekar: DJ Angel Molina
Megjegyzések:

Az együttes új erővel vág egy hosszabb koncertkörútba. Az Exciter Tour egy kísérleti nagylemez emlékezetes turnéjaként marad meg emlékünkben. Állandósulni látszó felállás a három együttestaggal,  Peterrel a szintik és Christiannal a dobok mögött, valamint a két vokalistalánnyal. A színpadkép ezúttal is minimál, a megszólalás viszont sokkal jobb, mint a The Singles Touron. Az erősen elektronikus aktuális nagylemez dalai is sokkal harapósabban szólalnak meg, mint a nagylemezen. A setlist számtalan érdekességgel szolgál, amolyan igazi rajongók-kedvence dalcsokor hallható. Olyan dalok maradnak ki, mint a Stripped, a Behind The Wheel, a Policy Of Truth, a Question Of Time vagy a World In My Eyes, ugyanakkor visszakerül a kedvencbe három kedvenc nem-kislemezes dal a Violatorról (Halo, Waiting For The Night, Clean), valamint 11 év után reaktiválják a Black Celebration-t is, igaz szinte felismerhetetlenségig átdolgozva. Martin ekkor kezdi el a korábbinál sokkal sűrűbben cserélgetni a dalokat, ezáltal számos régi kedvenc tűnik fel a turné későbbi szakaszán is az ő előadásában. A turné ezúttal Észak-Amerikát és Európát érinti, az előzenekarok a Poe, a Fad Gadget, a Technique, és a Brainstorm. A turné párizsi koncertjéről egy kiváló koncert DVD jelenik meg, “One Night In Paris” címmel.

EUROPEAN & UK TOUR 2001

 
 
 
Előző | Következő 11879 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás

Módosítva: 2017.05.31. 06:54
 
 
1. Hozzászóló: Szigi [Szerkesztő] | Időpont: 2021.10.13. 11:17

Teljes koncertfelvétel

https://www.youtube.com/watch?v=Hf-HqHUCFHM&t=1250s

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
FREESTATE.hu ©